kortho dozenprinter boxprinter inkjet highresolution codeersysteem

NEWS – NoviQ wordt Main Distributor van Kortho !

NoviQ heeft het genoegen u mee te delen dat we vanaf heden een officieel partnership aangaan met de Nederlandse fabrikant Kortho, en Main Distributor worden voor de regio BeNeLux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland van hun revolutionaire SlimLine codeersystemen.

Kortho, Made in Holland sinds 1958

Opgericht in 1926 in Amsterdam en zelf fabrikant van codeer en merkapparatuur sinds 1958. Door hun lange geschiedenis heeft kortho de hele evolutie van het merken en coderen vanaf het begin meegemaakt. Ook hun apparatuur evolueerde hierbij uiteraard mee. Van de mechanische stempelmachines van toen, tot de netwerk aangestuurde Inkjet- en Thermoprinters van nu. Hierbij hebben kwaliteit, innovatie en uitstekende service altijd voorop gestaan. Tot op de dag van vandaag is Kortho nog altijd een 100% Hollands familiebedrijf. Inmiddels wordt Kortho in meer dan 50 landen vertegenwoordigd, en hebben ze naast de hoofdvestiging in Katwijk eigen dochterondernemingen in Duitsland, Frankrijk, de Antillen en Chili.

Totaaloplossingen op maat, standaard leverbaar uit voorraad

Waar voorheen printers op zichzelf stonden zijn ze nu slechts een onderdeel van de klantgerichte totaaloplossing. Software, naadloze integratie en aansturing zijn net zo belangrijk. Door de unieke positie als fabrikant, met meer dan een halve eeuw ervaring is Kortho in staat om verder te gaan dan het “slechts” leveren van apparatuur. Door modulair te werken kan Kortho zowel hardware als software in-house naar elke codeerwens configureren.

Hierdoor hebben onze klanten maar één aanspreekpunt en kunnen wij maatwerk totaaloplossingen bieden, maar dan met de snelheid, prijs en betrouwbaarheid van een standaard pakket.