markoprint_weber_markoprint_ijte_tij_thermalinkjet_inkjet_premium_noviq

NEWS – Met Markoprint wordt NoviQ Premium Partner van Weber Marking !

NoviQ heeft de eer u mee te delen dat we vanaf heden officieel Premium Partner geworden zijn van de Weber Bluhm Group en dat wij de Markoprint codeersystemen van de Weber Marking Systems verdelen voor de BeNeLux regio. Uiteraard blijven wij de focus leggen op onze specialiteit : inkjet coderen.

Met hun Markoprint printer reeks biedt Weber Marking Systems de perfecte oplossing voor al uw codeertoepassingen, van standalone printers tot printers geschikt voor integratie op transportband in uw productielijn of integratie op diverse verpakkingsmachines of dieptrekkers, centraal of lokaal aangestuurd.

Weber Marking Systems

Weber Marking Systems werd opgericht in 1990. Hun kernactiviteiten zijn gericht op vrijwel alle industriële sectoren, met name de voedingsmiddelenindustrie, de logistiek, de metaalindustrie, de handel en verkoop. Weber Marking Systems levert en produceert hoogwaardige etiketten in alle maten en geheel op maat met een hoge leverbetrouwbaarheid dankzij wereldwijd meer dan 100 productielijnen.

In 2008 is Weber Bluhm gestart met een aparte systeemdivisie: Weber Marking teneinde de klant een totaalpakket te kunnen bieden: Levering van systemen, verbruikersmateriaal en service. Tot deze systemen behoren onder meer speciale etiketteerders, labeldispensers, etikettenprinters. Deze systemen worden zelf geproduceerd binnen de Weber groep en zijn systemen van hoge kwaliteit.

Markoprint : Innovatieve Markeringssystemen

Inkjetprinters zijn een kostenbesparende oplossing om producten of verpakkingen snel en contactloos te identificeren. Veranderen de gegevens om te printen aan de lopende band? Geen probleem! De Markoprint inkjetprinters vallen op door een bijzonder hoge efficiëntie en hun innovatieve functies. Intelligente technologieën leiden tot betere printresultaten en minder stilstanden in uw productie. Een grote selectie aan verschillende inkten betekent bovendien een grote bandbreedte aan speciale toepassingen.

De inkjetprinters van Markoprint markeren snel, goedkoop en contactloos absorberende en niet-absorberende oppervlakken. Markoprint is wereldwijd de enige producent die tegelijkertijd vier print technologieën centraal kan aansturen: De flexibele en toekomstbestendige systemen ondersteunen printkoppen van HP, Funai, Trident of Xaar. De intelligente printkoppen zorgen voor een volledige verbruikscontrole.

Ontdek onze volledige printer reeks HIER!