markoprint ijet rotech rf auto feeder coderen plano kartonnen doosjes codage boite carton noviq

PRINTVOORBEELD – Coderen van plano doosjes met coating

Deze week hebben we enkele plano doosjes met gladde coating voorzien van een code en QR code doormiddel van onze Rotech RF Auto feeder in combinatie met de Markoprint iJET nieuwe generatie inkjet printer.

De plano doosjes worden allemaal gestapeld in de Rotech RF Auto en krijgen de nodige codering alvorens deze machinaal gevuld worden in een andere machine. Dit vermijd een zeer dure en omslachtige modificatie van de huidige vullijn en vervangt het aanbrengen van labels en verminderd de algemene kost drastisch.

Hieronder vindt u alvast een voorbeeld video van de Rotech RF Auto en Rotech RF Lite in Actie

Ons aanbod van printers, feeders en transportbanden vindt u HIER