rotech rf lite feeder markoprint x1jet inkjet coding foodsleeve noviq

VIDEO – Foodsleeves coderen met RF LITE FEEDER en MARKOPRINT X1 inkjet printer

De video van deze week betref het coderen van plano foodsleeves. Op deze kartonnen foodsleeves wordt machinaal een datum geprint met een Markoprint X1Jet printer, nieuwe generatie industriële inkjet printer.

Alle sleeves worden in onze Rotech RF Lite feeder geplaatst voor een precieze en ultra snelle codering ter vervanging van het handmatig aanbrengen van kleine labeltjes. Het handmatig aanbrengen van labeltjes is een tijdrovende en kostelijke bedoening en kan met de Rotech RF Lite in combinatie met een Markoprint industriële inkjet oplossing zeer eenvoudig opgelost worden.

Hieronder vindt u alvast een voorbeeld video van de Rotech RF Lite in Actie

Ons aanbod van printers, feeders en transportbanden vindt u HIER