Op deze pagina vindt u al onze professionele codeersystemen: printer-, feeder- en softwareoplossingen die u nodig hebt om uw product te coderen, identificeren en bedrukken. NoviQ biedt u steeds de juiste oplossing, op maat van uw bedrijf, om uw product, sleeves, packaging, pouches, zakjes ziplock, secundaire verpakking, dozen en omdozen te bedrukken en voorzien van een batch nummer, lot nummer, barcode, QR code, EAN code, logo, inhoud, enz.

 

Eenmaal de juiste code of markering op uw product of packaging aangebracht is, bestaat wel eens de nood om de print te verifiëren. Print verificatie is zelfs essentieel in de farma of medische sector waar men zich geen enkele fout kan veroorloven, ook daar bent u bij ons aan het juiste adres en bieden wij de juiste oplossing.

 

Wij praten over oplossingen en niet van producten omdat enkele van de oplossingen die we bieden zeer gemakkelijk plaatsbare turn-key (plug-and-play) pakketten zijn, kant-en-klare standaard functies op onze printers. Andere oplossingen vergen dan weer wat meer integratiewerk op uw productielijn, transportband of met andere software. U bent niet helemaal zeker over welke oplossing u nu precies nodig hebt? Aarzel zeker niet om contact te nemen voor meer informatie!

kortho graphicjet inkjet X72 noviq

PRINTERS

rotech rf auto markoprint x1jet inkjet coding foodsleeve noviq

FEEDERS

Software

SOFTWARE

CODEERSYSTEMEN EN INDUSTRIËLE PRINTERS

De tijd waar men een ingenieursdiploma nodig had, enkel om een industriële printer in te configureren en te gebruiken behoort definitief tot het verleden. De tijd, waarop men uren nodig had om een simpele boodschap in te stellen omdat er geen GUI (Graphic User Interface) bestond, lang vervlogen.

 

Wij zorgen wel voor het ontwerpen, ontwikkelen en gebruiksklaar maken van de verschillende machines, u hoeft ze enkel te gebruiken. Een label, logo, boodschap, EAN code, lotnummer, productiedatum, enz. instellen duurt maar enkele minuten, want wij weten dat uw tijd kostbaar is. Iedereen is ondertussen al gewend geraakt aan de ultra snelle en responsieve gebruikers interface uit de consumenten elektronica, waarom zou het in de industrie of productie anders moeten zijn?

 

Niet zeker welke oplossing geschikt is voor uw product of toepassing? Contacteer ons voor meer info of een gratis demo!

KORTHO SLIMLINE SERIES

Kortho-GraphicJet-HR-inkjetprinter-GraphicJet-X18-x-series-noviq

Kortho GraphicJet X18

MARKOPRINT THERMAL INKJET PRINTERS

markoprint_x1jet_tij_inkjet_noviq

Markoprint X1Jet

markoprint_x1jet_stitch_noviq

Markoprint X1Jet Stitch

markoprint_shutter_printhead_hp_noviq

Markoprint Shutter Printhead

markoprint_nonstop_printing_noviq

Markoprint NON-STOP Printing

FEEDER OPLOSSINGEN

Wanneer coderen en bedrukken uiterst precies moet gebeuren, dat uw lotnummer, houdbaarheid datum of andere variabele data altijd exact op dezelfde plaats moet komen, wanneer het niet mogelijk is om uw bepaald product of verpakking op de productielijn of transportband te coderen, dan wordt printen bedrukken en coderen via een feeder interessant.

 

Feeders zijn ideaal voor het coderen van batch nummers, lotnummers, enz. op etuis, kartonnen doosjes, food sleeves, plastic zakjes ou pouches, ziplock zakken, karton, papier, leaflets, kaartjes en nog zo veel meer.

 

Wanneer u een jong bedrijf hebt en nood heeft aan een bepaalde vorm van automatisatie of u bent een gevestigde waarde maar bent op zoek naar een vaste feeder of codeer oplossingen voor verschillende lijnen, krijgt regelmatig private label aanvragen, dan is een feeder de best oplossing voor u.

 

Niet zeker welke oplossing geschikt is voor uw product of toepassing? Contacteer ons voor meer info of een gratis demo!

Rotech Custom feeders

SOFTWARE OPLOSSINGEN

Omdat NoviQ het verschil wil maken, net dat stapje verder gaat, doen wij altijd ons uiterste best om u de meest geschikte oplossing aan te bieden voor al uw print en codeer toepassingen. Wij kijken naar hetgeen u nodig heeft, en van daaruit bieden wij de gepaste oplossing.

 

Zo bieden en ontwikkelen we we verschillende oplossingen om uw labels te ontwerpen en beheren, integratie met uw ERP pakket en zelfs automatiseren van bepaalde handelingen om de menselijke fout uit het productie en verpakkingsproces te halen.

Scan & Print

Scan & Print

Nice Label

Nice Label

Remote Assistance

Remote Assistance

NIET ZEKER WELKE OPLOSSING GESCHIKT IS VOOR UW PRODUCT OF TOEPASSING?
CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO EN EEN GRATIS DEMO!


[recaptcha]