Markoprint X1JET Handhold Thermal Inkjet Printer

 

Markoprint Inkjetprinters zoals de X1Jet Handhold printer zijn een kostenbesparende oplossing om producten of verpakkingen snel en contactloos te identificeren. Veranderen de gegevens om te printen aan de lopende band? Geen probleem! Onze inkjetprinters vallen op door een bijzonder hoge efficiëntie en hun innovatieve functies. Intelligente technologieën leiden tot betere printresultaten en minder stilstanden in uw productie. Een grote selectie aan verschillende inkten betekent bovendien een grote bandbreedte aan speciale toepassingen.

 

Markoprint Thermal Inkjet Printers

De inkjetprinters zoals de X1Jet Habdhold printer van Markoprint markeren snel, goedkoop en contactloos absorberende en niet-absorberende oppervlakken. Markoprint is wereldwijd de enige producent die tegelijkertijd vier printtechnologieën centraal kan aansturen: De flexibele en toekomstbestendige systemen ondersteunen printkoppen van HP, Funai, Trident of Xaar. De intelligente printkoppen zorgen voor een volledige verbruikscontrole.

 

Markoprint X1JET Handhold Thermal Inkjet Printers

De compacte en lichte printer biedt, dankzij de accu de mogelijkheid buiten het vaste productieproces markeringen met een hoge resolutie aan te brengen. De accu heeft een lange levensduur en is door de hoge capaciteit, in staat veel printopdrachten te verwerken. Simpelweg door middel van een USB-stick kan het apparaat worden ingesteld en kunnen de lay-outs worden overgezet.

Door de reeds miljoenen keren geteste printtechnogie van de X1JET HP HandHold, wordt de grootste inzetbaarheid gegarandeerd. Kwalitatief, hoogwaardige prints tot een hoogte van 12,5mm, zijn haalbaar.

De compacte bouwvorm zorgt voor een eenvoudig en intuïtief gebruik van het systeem. In de robuuste koffer zijn de printer en de toebehoren, zoals de accu, de oplader, de USB-stick, een korte handleiding en de iDesign-software, op een veilige en overzichtelijke manier opgeborgen.

 

Cartridges met SmartCard-functie

De cartridge wordt automatisch door het systeem herkend
Automatische inktherkenning en ook de hoeveelheid inkt wordt bijgehouden
Perfecte printkwaliteit en nagenoeg geen onderhoud

NoviQ

Markoprint X1Jet Handhold

Print resolution:horizontal: 50 to 900 dpi
vertical: 300 to 600 dpi
Maximum print height: 12.5 mm
Maximum text length: 2 m
Text field: yes
Counter: yes
Time: yes
Date field: yes
Date offset: yes
Logo: yes
Variables: no
Action fields: yes
1D code / 2D code: yes / yes
Data transfer by USB-Stick: yes
Data transfer via Ethernet: no
EIA232: no
Password levels: no
Ink type: HP

Power supply: Battery, 10.8 V
Voltage: 12 to 24 V AC
Power consumption, maximum: 15 W
Ambient temperature: 5 to 40 °C
Relative humidity: 10 to 90 %
International Protection Code: IP 40
Certification: CE

NIET ZEKER WELKE OPLOSSING GESCHIKT IS VOOR UW PRODUCT OF TOEPASSING?
CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO EN EEN GRATIS DEMO!


[recaptcha]