PRINTVOORBEELDEN VAN CODERING OP PRODUCT EN PACKAGING

 

Om u een duidelijk beeld te geven van de diverse mogelijkheden en oplossingen hebben wij verschillende printvoorbeelden geselecteerd en op deze pagina geplaatst. Voor elk product of verpakking heeft NoviQ, EXPERT in coderen en markeren van product en packaging,  de juiste oplossing, op maat van uw bedrijf.

 

Als betrouwbare partner staat NoviQ u bij in het bedenken en uitwerken van de methode, machines en software die u nodig heeft om een lotnummer, houdbaarheid, THT, barcode, EAN, QR code, ingrediëntenlijst, logo, enz. aan te brengen op uw product, primaire of secundaire verpakking.

 

Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor het bedrukken van sleeves, printen op kartonnen omdoos, kartonnen packaging, batch code printer, batch nummer printer, printen op zakken, een frictie feeder, integratie van een printer op transportband of loopband, NoviQ heeft het allemaal in huis.

 

Wij zijn meer dan enkel een industriële printer of feeder leverancier, onze ruime ervaring op het terrein geeft ons de mogelijkheid om die ‘extra mile’ te gaan, om u bij te staan in raad en daad, om u net dat tikkeltje meer service te geven wat u nergens anders zal vinden. Om het verschil te maken tussen een goede en een uitzonderlijke leverancier!

 

Wij weten immers dat er niet één, maar meerdere wegen naar Rome leiden, meer dan één manier om het juiste resultaat te krijgen, meer dan één weg om ow product of packaging te bedrukken en begeleiden u graag tot aan uw eindbestemming: een perfecte oplossing voor u!

 

Hieronder vindt u alvast diverse toepassingen waarvoor één of meerdere van onze oplossingen gebruikt kan worden.

noviq coding and marking markoprint kortho rotech machines

CODERING EN MARKERING VOOR ELKE INDUSTRIE

Cardboard Box

Dozen printen

Plastic Foil coding

Plastic folie printen

Little Box

Doosjes coderen

Food Sleeves coding

Sleeves coderen

fles coderen inkjet

Flessen coderen

Witte Inkt Printen TIJ

Witte Inkt Printen

brown ziplock pouch coding rotech rf vacuum tto noviq thumbnail

Pouches en zakjes
coderen

wood marking and coding high resolution thermal inkjet piezo tij

Hout coderen

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO EN EEN GRATIS DEMO !


[recaptcha]