Food Sleeves coding
Food Sleeves coding
Food Sleeves coding

Sleeves winnen dag na dag aan populariteit, zeker in de voeding sector, waar men ze vindt rond allerhande potjes, bokalen of voorbereide maaltijden. De grote uitdaging met sleeves is, en blijft, deze voorzien van een degelijke codering. Deze codering bestaat vaak enkel uit een lotnummer en THT of houdbarheid datum en wordt op vele plaatsen vaak manueel aangebracht door middel van een labeltje (soms zelfs vaak in een ander bedrijf). Dit is een omslachtig en tijdrovend proces.

 

Wanneer de producten op de transportband van de productielijn wil bedrukken krijgt men vaak te maken met diverse moeilijkheden omtrent de slechte of verkeerd positionering van het product, of een loopband waarvan de snelheid niet altijd even stabiel is, coplexiteit om op de juiste plaats te printen, enz.

 

Om snel en efficiënt te werk gaan, om stappen in het productie en verpakkingsproces in te korten, kan men deze sleeves het best zelf coderen naast de productielijn via een specifiek ontworpen Rotech frictie feeder in combinatie met een Markoprint XJET hoge resolutie inkjet TIJ printer met één of meerdere printkoppen. Deze Rotech feeder zorgt er voor dat uw LOT en THT altijd op de juiste plaats komen te staan en dat u razendsnel kan schakelen.

 

Onze aanbeveling om sleeves te bedrukken:

NIET ZEKER WELKE OPLOSSING GESCHIKT IS VOOR UW PRODUCT OF TOEPASSING?
CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO OF EEN GRATIS DEMO!


[recaptcha]